Ansamblu rezidențial într-o zonă a municipiului Botoșani. Un investitor vrea să construiască locuințe colective cu 4-7 niveluri

santier constructii, stiri, botosani,Un investitor vrea să construiască un ansamblu rezidențial, respectiv locuințe colective avand un regim de inaltime de 4 -7 niveluri,  în zona Manolești Deal. Potrivit Planului Urbanistic Zonal, trimis Primăriei municipiului Botoșani, suprafata parcelei este de 33.968,00 mp, investiția urmând a fi realizată eșalonat, cu o etapă prioritară în care să se asigure echiparea cu utilitățile necesare, realizarea căilor de circulatie si construirea cladirilor de locuit cu regim de inaltime de 4 niveluri (P+3) , propuse cu amplasament in proximitatea accesului din str. Manolesti Deal.

La locuințele în regim de înălțime P plus 3 se vor realiza 16 apartamente pe tronson, în total fiind șase tronsoane, în timp ce la locuințele P plus 6 vor fi cinci tronsoane, cu 30 de apartamente pe tronson.

Se vor asigura platforme de parcare a autoturismelor, in incinta terenului aflat in proprietate, cu amplasament adiacent aleiilor carosabile, pentru 445 autoturisme și se vor realiza alei pietonale și spații verzi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *