Vezi cine sunt cei șase absolvenți de liceu din Botoșani, care au obținut 10 la Bacalaureat, după contestații!

Încă șase absolvenți de liceu, din județul Botoșani, au obținut media 10 la Bacalaureat, după soluționarea contestațiilor. Astfel, sunt şase candidaţi  de zece de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, trei de la Colegiul Naţional „AT Laurian”, doi de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi, unul de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” şi unul de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”.

Pe lângă Tudor Cardaș, la Colegiul Laurian au mai obținut 10: Medeea Maria Moruz și Eliza Mihaela Ungureanu. La Liceul din Dorohoi, pe lângă Denisa Căruntu, a obținut media 10 după contestații Georgiana Rotariu.

De la Colegiul „Mihai Eminescu”, înainte de contestații au obținut media 10: Gabriel Brehuescu, Narcisa Huminiuc, Bianca Stîncescu, Cosmina Mihoreanu, iar după soluționarea contestațiilor, la această listă specială s-au adăugat încă doi: Eric Alexandru Moroșan și Flavia Nicoleta Constantin Galbău. De remarcat este faptul că de la acest colegiu patru medii de 10 sunt din aceeași clasă: a XII a C- Matematică- Informatică.

De asemenea, de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, a obținut media 10 la Bacalaureat, după contestații: Mirela Bălăucă.

FOTO Elita Botoșaniului! Ei sunt elevii de 10 la Bacalaureat

FOTO Tânăra dintr-un sat din Botoșani care a reușit să obțină 10 la Bacalaureat fără nicio oră de pregătire suplimentară

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *