Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement se va rupe în două. Ce vrea să facă primarul Botoșaniului!

Primarul Botoșaniului, Cosmin Andrei, a readus în discuție, joi, subiectul legat de intenția sa de a rupe în două Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement, direcție condusă de liberalul Eugen Țurcanu.

Edilul șef al Botoșaniului susține că va propune ca DSPSA să fie împărțită într-o direcție care să se ocupe de lucrările edilitare din Botoșani, iar o alta să se ocupe de administrarea bazelor sportive și a zonelor de agrement.

Declarația a fost făcută în contextul în care ar exista deficiențe de comunicare între conducerea clubului de primă ligă FC Botoșani și reprezentanții DSPSA, în special de condițiile create pentru pregătirea fotbaliștilor.

„Există o relație deficitară între DSPSA și clubul FC Botoșani. Acest lucru mi-a fost transmis de către jucători, de către antrenori, de către staff-ul tehnic când aveau nevoie să intre pe stadion. Am fost personal la Mecanex când nu găseau cheia să deschidă stadionul să se antreneze cei de la FC Botoșani. Știu că nu funcționează bine relația dintre DSPSA și FC Botoșani, cum nu funcționează bine multe lucruri la DSPSA și în acest sens intenționez să promovez o modificare de organigramă astfel încât să avem o gestiune o dată pe bazele sportive și o altă gestiune pe lucrările edilitare din oraș”, a afirmat Andrei, care acuză că DSPSA se comportă ca și cum ar fi stăpân pe moșie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *