Vești bune pentru botoșănenii care locuiesc în zona Liceului Pedagogic! Primăria va amenaja un spațiu de relaxare în cartierul respectiv, cu bani europeni

Vești bune pentru botoșănenii care locuiesc în zona Liceului Pedagogic. Primăria municipiului Botoșani va amenaja parcul din cartierul respectiv cu bani europeni. Practic este vorba despre toată zona de la Liceul Pedagogic, între str. Dragoș Vodă și str. I.C. Brătianu.

Este vorba despre un proiect în valoare de 332.000 lei cu TVA inclus care prevede, printre altele, amenajarea unui foișor, bănci, alei pietonale, montarea coșurilor de gunoi etc.

Contractul a fost deja semnat cu Agenția pentru Dezvoltare Nord-Est, potrivit primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Am primit chiar în aceste zile solicitări din partea cetățenilor din zonă pentru reabilitarea acelei zone în suprafață de 3.224 de metri pătrați, reabilitare care va fi efectuată într-o perioadă de 12 luni de implementare și care urmărește și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, îmbunătățirea aspectului peisagistic și reamenajarea spațiului public urban”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Cosmin Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *