Râul de rafting de la Parcul Cornișa este funcțional. Vezi cât costă o oră de adrenalină!

Consilierii locali vor aproba în ședință extraordinară noile tarife la Lacul râului de rafting de la Parcul de agrement Cornișa. Tarifele diferă funcție de zilele săptămânii.

Un caiac simplu, cu un loc, o oră de plimbare costă 15 lei de luni până vineri, respectiv 18 lei în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale. O plimbare de 30 de minute costă 9 lei de luni până vineri, respectiv 12 lei sâmbăta, duminica și sărbătorile legale. De asemenea, mai există un tarif de 2 lei pentru 10 minute

O plimbare de o oră cu caiacul dublu costă 24 lei de luni până vineri, respectiv 30 lei sâmbăta, duminica și sărbătorile legale, în timp ce pentru 30 minute se percepe o taxă de 15 lei de luni până vineri și 18 lei sâmbăta, duminica și sărbătorile legale. Mai există un tarif de 3 lei pentru o plimbae de 10 minute.

La canoe cu patru locuri se percepe 30 lei pentru o oră, de luni până vineri, respectiv 36 lei în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale, iar pentru 30 de minute tariful este de 18 lei de luni până vineri și 21 lei sâmbăta, duminica și sărbătorile legale. Pentru placa de stand-up paddle pentru o oră se plătește 11 lei de persoană de luni până vineri, respectiv 13 lei de persoană sâmbăta, duminica și sărbătorile legale, în timp ce pentru o jumătate de oră tariful este de 5 lei pe persoană de luni până vineri și 7 lei persoană în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale.

Parcul de agrement Cornișa are în dotare 10 caiace cu un loc, două canoe cu patru locuri și patru caiace gonflabile cu două locuri. Perioada de sezon este 1 aprilie 31 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *