Parcare de 620 de locuri construită pentru cel mai mare hipermarket din Botoșani

Complexul comercial Botosani Shopping Center, care funcționează de zece ani pe strada Sucevei din Botoșani, dezvoltă o parcare care va avea o capacitate totală de 620 de locuri.

Astfel, Botoșani Shopping Center a început construcția unei parcări supra etajate, carte va suplimenta cu 220 de locuri actuala parcare a complexului în care funcționează și hipermarketul Carrefour. Investiția se ridică la 2,5 milioane euro.

Am livrat cel mai mare proiect comercial din municipiul Botosani împreuna cu partenerii nostri. Credem în dezvoltarea Botosaniului si in bunastarea comunitatii de aici. De aceea investim continuu in cresterea calitatii vietii. Am ascultat de sfaturile tale si vom creste suprafata disponibila pentru a parca in siguranta”, a declarat reprezentantul complexului comerciale Mircea Cîmpanu..

Pe durata lucrarilor vor fi disponibile 65 de locuri in parcarea centrului comercial si vor fi complet deschise parcarile din strada Sucevei si bulevardul Mihai Eminescu cu cele peste 130 de locuri de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *