VIDEO Măsura luată de polițiștii botoșăneni în privința celor doi tineri care au fost prinși după o urmărire cu focuri de armă

Polițiștii botoșăneni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani a tânărului de 22 de ani, prins cu focuri de armă, miercuri, după o urmărire ca-n filme. De asemenea, în privința celuilalt individ, de 17 ani, s-a luat măsura internării într-un centru de primire în regim de urgență din municipiul Botoșani.

„În urma administrării probatoriului, față de tânărul de 22 de ani din județul Mehedinți a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul Ipj Botoșani pentru săvârșirea a trei infracțiuni de distrugere, urmând ca astăzi, 8 iulie, sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a precizat purtătorul de cuvând al IJP Botoșani, Nicoleta Federciuc.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea documentării întregii activității infracționale a celor doi tineri. Miercuri dimineață, pe strada Primăverii, în momentul în care autospeciala Poliției din Botoșani a încercat să îi blocheze în trafic, infractorii au intrat în aceasta, provocându-le pagube materiale.

Ulterior, mașina fugarilor a lovit două mașini parcate, iar pe raza județului Suceava o autospecială de la IPJ Suceava a fost avariată în timp ce ăi urmărea pe infractori, ea intrând în coliziune cu alte două mașini care nu au acordat prioritate. Ulterior, fugarii au fost capturați de trupele speciale, nu înainte ca asupra lor să fie trase focuri de armă.

Cei doi tineri sunt anchetați în mai multe dosare de infracțiuni contra patrimoniului, printre care și spargerea unor bancomate.

Șase mașini avariate în timpul unei urmăriri la Botoșani. Fugarii, prinși de „mascați”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *