Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează!

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate, atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru persoane cu studii superioare. Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, la Serviciul intervenții edilitare și Serviciul amenajări spații verzi, după cum urmează: muncitor calificat (în floricultură și arboricultură) la Serviciul amenajări spații verzi; muncitor calificat (strungar) la Serviciul intervenții edilitare; muncitor calificat (sudor) la Serviciul intervenții edilitare. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator (alimentație publică și comerț), la Compartimentul alimentație publică și comerț P.R.A.T.S. Cornișa. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Suharău, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat – Compartimentul Drumuri și Poduri. Vezi aici condițiile!

Direcţia Naţională de Probaţiune organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante de şofer treapta I . Vezi aici condițiile!

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: paznic; muncitor necalificat. Vezi aici conditiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale vacante de: asistent medical generalist cu PL debutant, în cadrul Secției pediatrie, bucătăria dietetică; îngrijitoare în cadrul Laboratorului de anatomie patologică. Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *