FOTO Doi morți în accidentul de la Bucecea! Tinerii decedați au 20, respectiv 22 de ani

Accidentul de la Bucecea s-a soldat cu moartea a doi tineri. Unul de 22 de ani, care se afla la volan, a murit pe loc în urma impactului mașinii cu un copac, iar al doilea, un tânăr de 20 de ani, de pe scaunul din dreapta, a murit la spital.  A treia victimă, de 27 de ani, este grav rănită, fiind în mâinile medicilor.

Accidentul a avut loc pe raza localității Calinesti, orașul Bucecea. În eveniment a fost implicată o singură mașină în care se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 27 ani.

„La fata locului au ajuns o autospeciala de descarcerare si una cu apă și spumă și trei ambulante și au constatat ca în autoturismul izbit în copac erau două persoane încarcerate. O a treia victimă era în afara mașinii”, anunța ISU Botoșani.

Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele exacte ale producerii tragediei. Cert este că la volan se afla tânărul de 22 de ani, care, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit violent cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *