Program redus de lucru în centrele de vaccinare, după ce numărul botoșănenilor care solicită să se imunizeze anti COVID a scăzut

Numărul botoșănenilor care solicită vaccinarea anti COVID în centre fixe a scăzut, a anunțat medicul Monica Adăscăliței, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani. Astfel, luni s-au vaccinat doar 185 de persoane, însă, în ciuda numărului redus de solicitări, centrele de vaccinare nu vor fi închise. Șefa DSP speră ca în lunile august și septembrie să crească numărul persoanelor vaccinate, având în vedere venirea în concedii a botoșănenilor plecați în străinătate.

Numărul de persoane care se vaccinează în centrele fixe a scăzut. Sperăm că în luna august și septembrie numărul de persoane care se vor vaccina va fi mai mare. Dacă noi am închide centrul, în momentul în care ar crește numărul de cereri pentru vaccinare, ar trebui să facem iar demersuri la București pentru a deschide centrul  cu flux, inclusiv să amenajăm din nou spațiul. Asta ar însemna cheltuieli în plus”, a precizat directorul DSP Botoșani.

Tocmai pentru a nu fi închise, autoritățile au decis să reducă programul de lucru din centrele de vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *