Cum să alegi cele mai potrivite haine sportive bărbătești, pentru a face mișcare în voie vara aceasta

Îmbrăcămintea sportivă nu mai este de mult timp aceea anostă, purtată cândva ca ținută de casă. Articolele sportive sunt acum create prin tehnologii performante, care reduc transpirația și elimină mirosurile. Drept urmare, poți să te antrenezi mai confortabil, o perioadă mai îndelungată de timp. Dacă vrei să adaugi mai multe articole de sport în garderoba ta, mai ales dacă vrei să le achiziționezi online, iată ce trebuie să știi în avans, pentru ca fiecare achiziție să fie una reușită. 

 

Iată ce criterii să urmărești atunci când cumperi articole sportive bărbătești 

 

  • Nu cumpăra mărimi mai mici decât măsura ta actuala

 

Oricât de tentant ar fi să cumperi un tricou cu un număr mai mic, care să-ți pună mai bine în evidență musculatura sau, dimpotrivă, să te motiveze să slăbești mai repede, nu este o idee bună. Hainele de sport ar trebui să te lase să respiri în voie și să se miște odată cu tine, iar dacă acestea sunt prea strâmte, nu vor face decât să te incomodeze în timpul antrenamentelor.

 

  • Mizează pe performanță

 

Articolele sportive de calitate și bine alese te pot ajuta să te simți bine în pielea ta, chiar dacă nu ai ajuns încă la forma fizică dorită. Dacă ai nevoie de un plus de motivație pentru a merge mai des la sală sau pentru a ieși la alergare, cumpără-ți un articol de îmbrăcăminte care să te avantajeze, cum ar fi o pereche de pantaloni de trening slim de la Massini, ce pot fi purtați oricând cu încredere, atât la antrenament, cât și pe stradă.

 

  • Poartă straturi lejere, chiar și vara

 

Dacă ieși la alergat dimineața devreme sau seara târziu, ar fi bine să ai la tine o haină subțire din softshell, care să-ți ofere un strat suplimentar de protecție în caz de vânt sau ploaie, dar și dacă te întorci transpirat spre casă după o tură de alergare. 

 

  • Sosetele de compresie pot să-ți fie cel mai bun prieten

 

Acestea îmbunătățesc circulația sângelui și ajută la eliminarea acidului lactic care se eliberează în organism în cazul unui efort susținut. Datorită acestora, recuperarea se face mai rapid de la un training la altul, ceea ce îți va permite să continui cu planul tău de antrenament. 

 

  • Citește review-urile înainte de a face o achiziție importantă

 

În ziua de azi, peste 90% dintre cumpărători își bazează deciziile pe review-urile online. Fenomenul este perfect explicabil, dat fiind faptul că există tendința de a acorda mai multă încredere părerii unui străin obiectiv decât reclamelor și mesajelor de marketing care însoțesc fiecare produs. Așadar, dacă de-abia aștepți să-ți cumperi un articol sportiv care presupune o investiție serioasă, ia-ți un răgaz să vezi și părerile altora despre acel produs.

În cele din urmă, nu-ți mai rămâne decât să faci mișcare, în ritmul tău și în hainele potrivite, care să-ți permită să progresezi exact așa cum îți dorești.

Sursă foto: Shutterstock.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *