AJOFM Botoșani organizează bursa locurilor de muncă în domeniul construcțiilor și confecțiilor

bursa generala locuri de muncaAgenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani Bursa  locurilor de muncă în domeniul construcțiilor și confecțiilor în data de 13 iuie 2021, începând cu ora 11.00, pe esplanada Sălii Polivalente “Elisabeta Lipă” din Municipiul Botoșani

A.J.O.F.M Botoșani vine în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și agenților economici din aceste domenii de activitate,  prin acordarea serviciilor de mediere a muncii. Pe această cale informăm agentii economici că participarea la bursă este gratuită și reprezintă o oportunitate de a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocuparii locurilor de muncă declarate vacante”, se arată într-un comunicat al AJOFM Botoșani.

La acest eveniment vor participa și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoșani care vor oferi participanților informații cu privire la: drepturile și obligațiile persoanelor angajate în muncă, dezavantajele muncii nedeclarate, sănătatea și securitatea la locul de muncă .

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot contacta A.J.O.F.M. Botoșani la telefon 0231536791 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *