Roxana Țurcanu (ALDE): Nu excludem posibilitatea ca în perioada următoare să creăm o dreaptă unită alături de Dan Nechifor

Alegerile pentru funcția de președinte al filialei județene PNL Botoșani, din cursul zilei de sâmbătă, demonstrează că în cadrul acestui partid mai sunt oameni doriți și apreciați de mulți dintre membrii de partid cu drept de vot, unul dintre aceștia fiind Dan Nechifor. Facem însă precizarea că, înfrângerea lui Dan Nechifor a fost la o distanță doar de zece voturi, în condițiile în care domnia sa este de scurtă vreme membru PNL, ceea ce ne face să credem că mulți dintre liberali și-au dorit o schimbare pentru următorii patru ani de zile, însă nu a fost să fie de această dată.

Deși, rezultatele acestor alegeri interne ale PNL Botoșani nu au fost favorabile, domnului Dan Nechifor, noi, Filiala ALDE Botoșani, dorim să-i transmitem felicitări domnului Dan Nechifor, pentru ca a avut disponibilitatea și curajul  de a candida la funcția de președinte a unui partid de dreapta. Chiar dacă nu are vechime în cadrul partidului și nu are o experiență îndelungată în politică, a obținut un rezultat foarte bun și cred că pentru unificarea partidelor de dreapta este nevoie de oameni, precum Dan Nechifor. Nu excludem posibilitatea ca în perioada următoare să creăm o dreaptă unită alături de domnul Dan Nechifor, pentru că este un ompregătit, este un om destoinic și oricând merită să fie liderul unui partid de dreapta, așa cum este partidul unde dumnealui a candidat”, a declarat Roxana Florentina Țurcanu, președintele ALDE Botoșani.

Totodată, echipa ALDE Botoșani dorește să-i transmită domnului, Dan Nechifor, astăzi când își sărbătorește ziua de naștere, un călduros „La mulțiani!”, multă sănătate și putere pentru realizarea tuturor proiectelor sale și să țină cont că „Sunt succese care te înjosesc și înfrângeri care te înalță!”(Nicolae Iorga).

Sursa: comunicat ALDE Botoșani

One thought on “Roxana Țurcanu (ALDE): Nu excludem posibilitatea ca în perioada următoare să creăm o dreaptă unită alături de Dan Nechifor

  1. Eu as zice sa nu excludeti p[osibilitatea de a disparea definitiv din politica romaneasca.
    Cred ca nu o sa va votati nici voi intre voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *