Topul firmelor de construcții din Botoșani. Una dintre companii a avut profit de 2,5 milioane de euro

santier constructii, stiri, botosani,Societatea comercială Cornell’s Floor SRL, patronată de omul de afaceri Marcel Bîrsan, este lider detașat în topul firmelor de construcții din județul Botoșani. Ea a avut, în 2020, o cifră de afaceri record, de 177,7 milioane de lei, cu peste 70 de milioane de lei mai mult față de 2019.

De asemenea, profitul obținut în 2020 de firma lui Bîrsan este unul record, de 11,3 milioane de lei (peste 2,5 milioane de euro), în creștere cu peste 50% față de anul 2019, când a avut un profit de 7 milioane de lei. Cornell’s Floor SRL a avut în medie 164 de angajați.

A doua în topul firmelor cu cea mai mare cifră de afaceri pe 2020 este societatea comercială Big Conf SRL, condusă de Liviu Conțac. Big Conf SRL a avut o cifră de afaceri de 75,8 milioane de lei și un profit de 9,3 milioane de lei, în condițiile în care numărul mediu de salariați a fost de 115.

A treia în acest clasamen este societatea comercială Conrec SA, care a fost preluată de familia Dincă, cea care deține și balastiera de la Siret. Conrec SA a avut o cifră de afaceri de 67,8 milioane de lei și un profit 3,39 milioane de lei.

Alte două firme care au început să prindă lucrări importante în construcții sunt Simion Tehnoconstruct SRL și Vulturi SRL. care ocupă locul patru și respectiv locul cinci în topul companiilor cu cele mai mari cifre de afaceri.

Simion Construct, care a fost înființată în urmă cu doi ani, dar care a prin multe contracte cu Compania Națională de Investiții și Agenția Națională pentru Locuințe, a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 30 de milioane de lei și un profit de 1,9 milioane, în condițiile în care a avut un număr mediu de 51 salarați.

Cealaltă firmă, Vulturi SRL, a avut o cifră de afaceri de 25,5 milioane de lei și un profit de cinci milioane de lei, cu un număr mediu de 50 de salariați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *