Acțiune comună a polițiștilor rutieri din Botoșani și Iași. Zeci de amenzi și mai mulți șoferi lăsați fără permise

razie, politisti rutieri, filtre, stiri, botosaniAcțiune comună a polițiștilor rutieri botoșăneni și ieșeni în stradă, finalizată cu amenzi și permise reținute. Vineri, 2 iulie., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi au acţionat, în comun cu Serviciul Rutier Botoşani, pentru creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, informează Inspectoratul de Poliție Județean Iași. Filtrele au avut loc pe DN 24 C la limita dintre Iași și Botoșani, și pe E 58, între Frumușica și Hârlău.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii ieşeni au aplicat 88 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 64 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, două pentru depăşiri neregulamentare şi 22 pentru alte abateri. Polițiștii botoșăneni au aplicat 28 de sancțiuni.

De asemenea, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 9 permise de conducere, dintre care 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, două pentru depăşiri neregulamentare şi unul pentru alte abateri, mai arată sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *