FOTO! O botoșăneancă l-a impresionat pe primarul municipiului Botoșani: Nu am putut să trec pe lângă ea fără a-i strânge mâna și a o felicita. Oameni ca ea sunt rari!

O femeie din municipiul Botoșani a reușlit să-l impresioneze pe primarul Cosmin Andrei, după ce a îngrijit spațiul din fața casei, care aparține domeniului public. Edilul a declarat că Alexandrina Iacob ar merita un oremiu și titlul de ”Cetățeanul zilei”.
Alexandrina Iacob. Ar merita un premiu și admirația noastră, la capitolul „Cetățeanul zilei”, pentru simțul civic de care dă dovadă. Deține o proprietate pe Strada Armeană, colț cu Petru Rareș și, pe lângă faptul că are o gospodărie îngrijită, se ocupă și de spațiul din fața casei, domeniu public. Nu are nicio obligație în acest sens dar azi am remarcat-o în timp ce vopsea bordurile. Și ca să fie totul perfect, doamna avea și vestă reflectorizantă. Nu am putut să trec pe lângă ea fără a-i strânge mâna și a o felicita. Oameni ca ea sunt rari! Ce bine ar fi dacă orașul nostru ar avea mai mulți cetățeni cu un asemenea simț civic, care nu ar aștepta mereu să vină municipalitatea să facă ceva! Vă felicit din toată inima, stimată doamnă! M-ați impresionat!”, a declarat primarul Cosmin Andrei pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *