Dan Nechifor, la conferința de alegeri a PNL: În ultimii opt ani PNL a ajuns un partid mic în Botoșani. Adversarii politici râd de noi și își fac jocurile fără a fi deranjați de nimeni

Prefectul Dan Nechifor, care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte la organizația PNL Botoșani, a criticat, sâmbătă, la conferința de alegeri, că în partid nu există unitate și că tinerii nu au fost promovați în funcții. El a acuzat totodată că PNL nu s-a făcut auzit în Consiliul Județean și opoziția a fost inexistentă.

Unde este unitatea atât de mult clamată? În ultimii opt ani PNL a ajuns un partid mic în Botoșani. Tot mai mic pe măsură ce trece timpul. Adversarii politici râd de noi și își fac jocurile fără a fi deranjați de nimeni.”, a spus Nechifor.

El le-a cerut liberalilor să fie o echipă unită și nu scindată în PNL și PDL, pentru a duce Botoșaniul la alt nivel.

Cât de mare a fost dezamăgirea botoșănenilor când au văzut că liberaii sunt împărțiți în tabere,, în jocuri de culise, în jocuri de interese. Atât de mare încât au preferat să stea acasă și să nu meargă la vot, făcând posibilă această înroșire repetată pe harta alegerilor. Nu vă spun lucruri noi .De fapt trebuie ca țipetele liberale să se audă la ușa Consiliului Județean, la ședințele Consiliului Județean în care să facem opoziție vizavi de lipsa proiectelor, a fondurilor, a investițiilor, a licitațiilor. (…) Cum ar fi arătat astăzi Botoșaniul dacă organizația de aici ar fi fost unită și eficientă? Dacă nu s-ar fi consumat între PNL-iși și PDL-iști, între interesele unor sau ale altora. Faptul că este o competiție deschisă pentru PNL Botoșani, arată că sutem pe drumul cel bun. că principiile democrației în acest partid sunt mai vii ca niciodată, În PSD nu ar fi fost posibil așa ceva și trebuie să fim mândri de asta”, a mai spus Nechifor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *