Un tânăr a furat cardul unui botoșănean și a făcut cumpărături online de aproape 1.300 euro. Cum a fost pedepsit de instanță

Un tânăr sucevean a fost condamnat, la sfârșitul lunii trecute, de magistrații Tribunalului Botoșani după ce a furat cardul unui botoșănean și a făcut cumpărături online de aproape 1.300 de euro.

George Adelin Popescu, în vârstă de 22 de ani, din comuna Şcheia, județul Suceava, a fost condamnat pentru „acces ilegal la un sistem informatic” şi „efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos” la un an și 20 de zile de închisoare cu suspendare, sub supraveghere.

Potrivit procurorilor, în perioada 15-20 noiembrie 2019, în timp ce se afla la muncă în Belgia, a sustras datele cardului aparţinând unei alte persoane, deţinut la o unitate bancară din România, şi, prin operaţiuni succesive (cumpărături online), a achiziţionat şi plătit în acest mod bunuri în valoare de 1279,79 euro. Practic, tânărul și-a cumpărat un telefoane mobile, pantofi, îmbrăcăminte etc. Decizia Tribunalului Botoșani nu este definitivă.

Tânăr judecat la Botoșani după ce a făcut cumpărături de aproape 1.300 de euro cu cardul altuia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *