Dan Bittman concertează în deschiderea piscinei exterioare de la Hotel Maria Botoșani

Vedeta trupei Holograf Dan Bittman va concerta duminică, 4 iulie, la Botoșani, cu prilejul deschiderii oficiale a sezonului estival la Piscina Premium de la Hotelul Maria de pe Pietonalul Unirii din municipiu.

„Gala festivity” va începe la ora 18.00, iar accesul la eveniment este permis doar pe bazã de invitație oficialã sau rezervare confirmatã, în limita locurilor disponibile, atât pe terasa piscinei, cât şi pentru Grădina de varã a complexului.

„Red Carpet, Hostess, mese jur împrejurul piscinei într-o oazã de verdeațã, fãclii aprinse la lãsarea serii, Beach Bar, Summer Cocktailes, Cvartetul PHOEBUS, Dj, muzicã bunã, aşa cã…vino sã petreci o frumoasã, cãlduroasã şi mai ales o romanticã Searã de Varã cântând „p’afarã”, alãturi de Invitații noştri speciali: Dan Bittman (Holograf) și Marius Bațu (Poesis)”, descriu evenimentul reprezentanții Hotelului Maria.

Consumația minimã de persoanã este de 160 lei, care include mâncare și bãuturã, meniul fiind unul prestabilit. Participanții pot beneficia, de asemenea, de o baie în piscină la miezul nopții.

Rezervãri şi informații puteți obține la telefonul 0752093175- Receptia Hotelului Maria

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *