Gigi Becali nu-l mai ia pe Andrei Chindriș la FCSB: „Chiar dacă mă roagă Iftime și scade din preț. A fugit puiul cu ața”

FOTO: gsp.ro

Gigi Becali a renunțat să mai negocieze cu Valeriu Iftime de la FC Botoșani pentru transferul fotbalistului Andrei Chindriș la FCSB. Covăsnenii vor să îl aducă pe Andrei Chindriș cu posibilitatea de a participa în cupele europene alături de Sepsi Sfântu Gheorghe.

Andrei Chindriș (22 de ani) a fost transferat de FC Botoșani, liber de contract, la începutul lui 2017, de la Universitatea Cluj. Tânărul fundaș mai are contract până în 2022 cu formația botoșăneană.

Fotbalistul nu se mai află în vederile lui Gigi Becali, FCSB aducînd deja jucători pe acest post la fomația antrenată de Dinu Todoran. Valeriu Iftime crede că va încasa nu mai puțin de 500.000 de euro în schimbul lui Andrei Chindriș, sumă pe care o avea stabilită de mai bine de o lună în contextul în care fundașul român ar fi fost dorit de către Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Eu stiu că lui Valeriu Iftime îi pare rău că nu am facut afacerea cu Chindriș, dar acum nu am ce să mai fac cu el și nu îl mai vreau eu. Chiar dacă mă roagă Iftime și scade din preț. A fugit puiul cu ața. Vezi ce se întâmplă când te iei după impresari? Iftime nu are nicio vină, bătusem palma cu el. Însă impresarul ăla din străinătate al lui Chindriș a stricat tot. Dar acum gata, nu am ce să mai fac cu Chindriș. Așa a făcut cu noi și ăla de la Sepsi. Tot din cauza impresarului a picat totul”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *