Inconștiență! O tânără din Botoșani și-a lăsat prietenul să conducă mașina pe drum public deși era băut și nu avea permis

Inconștiență din partea unei tinere din Botoșani, care și-a lăsat prietenul să conducă mașina deși nu avea permis. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani, din comuna Durnești. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea i-a fost încredințat de către o femeie de 29 de ani, pasageră în autoturism, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Mai mult de atât, fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0, 20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere, mai precizeaza sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *