Contre în ședința de Consiliu Local de la înființarea a încă un post de director la Poliția Locală. Consilier: Sunt foarte mulți șefi

Contre în ședința de Consiliul Local de la înființarea unui nou post de director la Poliția Locală Botoșani. Consilierul local, Eugen Țurcanu, a declarat că nu se impune înființarea unui post de director adjunct, atâta timp cât la Poliția Locală sunt mai mulți șefi de servicii, iar instituția nu are decât 113 salariați.

Sunt șapte funcții de conducere la 113 salariați. Sunt foarte, foarte mulți șefi. Nu văd o îmbunătățire prin înființarea acestui post”, a spus Eugen Țurcanu, care a criticat și salariul de bază care îl va avea directorul adjunct al Polițiliei Locale:  10.600 lei, la care se adaugă și alte sporuri.

Consilierul Raluca Curelariu a declarat că va vota proiectul, deși nu este mulțumită de activitatea Poliției Locale.

Marea majoritate a botoșănenilor vor spune că sunt extrem de nemulțumiți de activitatea Poliției Locale. Și eu personal sunt nemulțumită de activitatea Poliției Locale. (…) Activitatea Poliției locale nu este eficientă”, a spus Curelariu, care așteaptă, însă, ca odată cu reorganizarea instituției să vadă și o activitate mai eficientă.

La rândul său, viceprimarul Liviu Toma a cerut ca această funcție să nu fie una politică. În cele din urmă, proiectul a fost votat.

ave

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *