Un jucător de la FC Botoșani va merge la Jocurile Olimpice cu naționala lui Mirel Rădoi

Fundașul formației FC Botoșani Andrei Chindriș va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor debuta în luna iulie. Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, marţi, lotul de 20 de jucători pentru Olimpiadă, iar printre cei selecționați de tehnicianul Mirel Rădoi se află și jucătorul de 22 de ani de la Botoșani.

Turneul de fotbal va debuta pe 21 iulie şi se va încheia pe 7 august. România s-a calificat în urma prestaţiei echipei naţionale Under-21 la Campionatul European de tineret din 2019, când a ajuns în semifinale. Selecţionata de fotbal a României revine la Jocurile Olimpice după o pauză de 57 de ani.

Selecţionata olimpică a României se reuneşte pe 30 iunie la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, acolo unde se va pregăti în regim închis până la plecarea în Japonia, programată pe 15 iulie.

România va juca în grupa B, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Iată lotul României:

Portari: Marian Aioani (Farul Constanţa), Mihai Popa (Astra Giurgiu), Ştefan Târnovanu (FCSB);

Fundaşi: Andrei Raţiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo Bucureşti), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Virgil Ghiţă (Farul Constanţa), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanţa), Denis Ciobotariu (CFR Cluj);

Mijlocaşi: Andrei Ciobanu (Farul Constanţa), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franţa), Valentin Gheorghe (Astra Giurgiu), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluţă (Brighton/Anglia);

Atacanţi: George Ganea (Farul Constanţa), George Puşcaş (Reading/Anglia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *