FOTO Un șofer din Botoșani a dat Primăria în judecată după ce un copac s-a prăbușit peste mașina sa. Ce a decis instanța

Un șofer din Botoșani a dat Primăria în judecată după ce un copac s-a prăbușit pentru mașina sa și a distrus-o. Cristinel Atomei a arătat în instanță că mașina i-a fost atât de avariată încât nu mai poate fi reparată. Astfel că, magistrații au decis ca Primăria Botoșani să îi plătească șoferului o serie de despăgubiri.

Totul s-a petrecut în noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019, când un tei s-a prăbușit peste trei mașini care erau parcate pe Aleea Curcubeului din municipiul Botoșani. Cristinel Atomei nu s-a lăsat cu una, cu două, iar instanța i-a dat dreptate și a obligat Primăria Botoșani la plata a 6.934 lei, respectiv valoarea de piață a autoturismului Skoda Fabia. În plus, administrația locală va trebui să achite și cheltuielile de judecată.

Decizia a fost dată de Judecătoria Botoșani pe 9 februarie a.c., dar Primăria a făcut apel la Tribunalul Botoșani, care, pe 15 iunie a.c., „Respinge, ca nefondat, apelul. Obligă apelanta să plătească intimatei suma de 2200 lei- cheltuieli de judecată- onorariu avocat. Cu recurs. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 15.06.2021”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *