FOTO! Surpriză în cazul accidentului de pe strada Dragoș Vodă din Botoșani. Acesta a fost produs de un militar băut

Accidentul care a avut loc, luni la amiază, pe strada Dragoş Vodă din municipiul Botoșani, a fost provocat de un angajat al Armatei. În urma anchetei făcute de polițiști, s-a stabilit că șoferul vinovat este cadru militar, care s-a urcat și băut la volan, și în niciun caz autoturismul nu a fost condus de o femeie.

Cand au ajuns luni la fața locului, o femeia de 36 de ani a spus că ea s-a aflat la volan. Ulterior, martorii au fost cei care le-au spus polițiștilor că la volan era un bărbat, îmbrăcat în uniformă militară.

Din verificările efectuate panâ in acest moment au rezultat date conform cărora  autoturismul ar fi fost condus de un barbat de 37 de ani, din municipiul  Botoșani. Acesta a fost identificat de polițiști, iar in urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sange”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. Atât bărbatul, cât și femeia vor avea dosare penale.

Luni, un autoturism se deplasa pe strada Dragoș Vodă, pe sensul de mers dinspre Liceul „Elie Radu” spre Centrul Vechi, iar în intersecția din apropierea Camerei de Comerț, șoferul a pierdut controlul volanului, a ajuns pe trotuar şi s-a izbit în ţeava de gaz de la o casă. La fața locului au ajuns echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, dar și cei de la Delgaz Grid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *