Au început înscrierile la Facultatea de Pompieri. Vezi numărul de locuri!

40 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor care își doresc să urmeze cursurile Facultății de Pompieri (38 locuri) și Facultății de Drept (2 locuri) din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, în sesiunea 2021, anunță printr-un comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani. După absolvire, ofițerii vor fi repartizați la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență sau structurile teritoriale.
Cererile de înscriere completate lizibil și semnate se transmit EXCLUSIV în format electronic, la adresa de e-mail: [email protected], până la data de 11 iulie a.c ., inclusiv sâmbăta și duminica. Informaţii privind graficul admiterii, datele de prezentare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia pot fi accesate pe paginile de internet a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București : https://www.academiadepolitie.ro, secțiunea admitere.
Alte date și informații pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane al ISU Botoșani, de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00, telefon la 0231/508.129 sau 0231/508117 sau accesând site-ul instituției: www.isubotosani.ro, secțiunea admitere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *