Botoșănean traficant de droguri, trimis după gratii. Este incredibil prin ce metodă căra drogurile

Un botoșănean de 45 de ani, traficant de droguri, a fost trimis după gratii. Este vorba despre Claudiu Dumitru Gorgan, care transporta stupefiantele printr-o metodă incredibilă. El a fost condamnat la cinci ani de închisoare, dar decizia Tribunalului Botoșani nu este definitivă.

Acesta este din localitatea Broscăuți și facea parte dintr-o grupare ce aducea droguri din Maroc în Spania şi România. Pungile cu droguri erau înghiţite şi transportate în stomac, iar ulterior eliminate pe cale naturală.

În perioada 2012-2013, Gorgan a fost în Spania, unde a intrat în rețeaua de traficanți de droguri, el având rolul de cărăuș. Botoșăneanul era dus în Maroc, unde înghițea pachetele cu haşiş, pe care le elimina la întoarcerea în Spania.

El a adus droguri și în România, într-o sticluță pentru șampon, însă a fost prins de anchetatori în momentul în care încerca să le vândă. I-a vândut droguri chiar unui polițist sub acoperire.

FOTO Perchiziţii ale procurorilor DIICOT la traficanţi de droguri. Vezi cum ascundeau substanţele interzise!

One thought on “Botoșănean traficant de droguri, trimis după gratii. Este incredibil prin ce metodă căra drogurile

  1. Ii aducea si lui Laurentiu din strada Maramures numarul 8 din Botosani. Are stocuri suficiente, are si tigarete… traieste bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *