Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor” face angajări. Ce posturi au fost scoase la concurs!

rapsozii botosanilorOrchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor” angajează doi soliști vocali. Instituția de cultură organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de solist vocal, gradul IA. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivelul studiilor – studii superioare; vechime în specialitate – 6 ani și 6 luni; absolvent cu diplomă de licența a unei instituții de învațământ superior în domeniul muzical; să posede abilităţi de asimilare şi interpretare a repertoriului local, regional și național. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 07 iulie 2021, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor; 16 iulie 2021, ora 12.00: proba practică; 20 iulie 2021, ora 12.00: proba inteviu. Vezi aici condițiile!

Instituția mai organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de solist vocal, gradul II. Se cer studii superioare; vechime în specialitate – 6 luni; să fie absolvent cu diplomă de licența a unei instituții de învațământ superior în domeniul muzical; să posede abilităţi de asimilare şi interpretare a repertoriului local, regional și național.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 07 iulie 2021, ora 16.00: data limită pentru depunerea dosarelor; 16 iulie 2021, ora 09.00: proba practică; 20 iulie 2021, ora 10.00: proba inteviu. Vezi aici condițiile!

Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor”, județul Botoșani,  organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de artist instrumentist (trompetă). Vez aici conditiile!

Institușia organizează concurs de recrutare și pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de artist instrumentist (vioară). Vezi aici conditiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *