O cunoscută actriță, originară din Botoșani, despre viața cu două mame: „Mai dificil e atunci când se întâlnesc și…”

O cunoscută actriță, originară din județul Botoșani, a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Viva, despre viața cu două mame. Cristina Ciobănașu, din comuna Vorona, a fost înfiată de „mama telenovelelor românești”, Ruxandra Ion, iar de atunci fata trăiește o viață de vis, având roluri în absolut toate telenovele realizate de mama sa adoptivă.

Despre mama sa naturală, Cristina a spus că i-a fost mereu alături, chiar dacă „de la peste 1000 de kilometri depărtare, iar dacă îi cer vreodată un sfat, e pregătită să îl ofere și are încredere în mine și în alegerile pe care le fac”.

Mama sa este plecată la muncă în străinătate și se văd destul de rar.

Din păcate, am suferit și eu, și fratele meu că nu am avut posibilitatea să ne vizităm mama în tot acest timp, mai ales că ne era frică să nu pățească ceva și noi să nu o putem ajuta. Chiar dacă nu ne vedem față în față atât de des pe cât ne-am dori, vorbim la telefon, și atunci când ne revedem o facem cu aceeași căldură ca și cum ar fi fost acolo mereu. Bineînțeles că ne-ar fi fost mult mai ușor să punem de-o vizită dacă nu ar fi lucrat în altă țară, dar suntem bucuroși că măcar e sănătoasă. Ne-a promis că vine curând în București pentru câteva zile, însă, până nu simte ea că și-a terminat treaba pe acasă, nu cred că se va şi întâmpla”, a spus Cristina pentru sursa citată.

Botoșăneanca se consideră un om norocos prin faptul că are două familii și nu numai.

„Cum am mai spus, sunt un om foarte norocos. Am primit mai multe decât mi-aș fi putut dori vreodată. Întotdeauna am spus că pentru mine cele mai importante lucruri în viață sunt familia și prietenii. Dar să ai două familii… asta e extra. Cât despre viața cu două mame, pot să spun că primesc de două ori mai multă iubire, de două ori mai multă grijă, de două ori mai multe sfaturi, de două ori mai multe confirmări și așa mai departe. Cum ar putea să nu fie minunat? Le iubesc la fel de mult pe amândouă, însă relaționez diferit cu fiecare dintre ele. Mai dificil e atunci când se întâlnesc și mă pun amândouă la colț… De fiecare dată pierd teren în fața lor”, spune tânăra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *