Se cunoaște data când vor avea loc alegerile în PNL Botoșani

PNL BotosaniAlegerile pentru conducerea filialei din Botoșani a Partidului Național Liberal vor avea loc pe 3 iulie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Cei 430 de delegați la Conferința județeană de alegeri a PNL vor alege noul președinte, prim-vicepreședintele, dar și vicepreședinții organizației.

Pentru funcția de președinte se bat actualul lider liberal, deputatul Costel Șoptică, dar și senatorul Cristian Achiței. Primul dintre ei face parte la nivel național din tabăra lui Ludovic Orban, iar al doilea și-a anunțat susținerea pentru premierul Florin Cîțu. Nu este exclus ca în lupta pentru șefia PNL să se înscrie și primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, care însă nu are șanse de a fi ales.

La municipiul Botoșani, alegerile vor avea loc pe 1 iulie. Și aici va fi o competiție între taberele din interiorul PNL, mai exact între vechii liberali și foștii PDL care au fuzionat.

Alegerile se vor desfășura la Casa Sindicatelor din municipiul Botoșani.

Alegerile interne din PNL au loc ca urmare a expirării mandatului actualei conduceri, după patru ani de la ultimele alegeri.

 

Cristian Achiței a făcut anunțul oficial: candidează la președinția PNL Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *