Roxana Țurcanu (ALDE): Beția de putere în politică e cea mai grea boală. Sindromul Dragnea îl afectează tot mai grav pe Ludovic Orban!

Lupta pentru putere în PNL creează probleme guvernării. De ce? Din cauza ambițiilor personale ale lui Ludovic Orban. Ultimul „dinozaur politic”, cum e „alintat” Ludovic Orban, a prins gustul puterii și nu vrea să o scape din mâini. Prețul? Scufundarea României.

Am ascultat declarațiile ministrului muncii care se plângea de obstacolele puse de Ludovic Orban și echipa lui în Parlament și de neconcordanța între acțiunile majorității din Parlament cu cele ale Guvernului. Subiectul este unul deloc plăcut pentru români : blocarea majorării alocațiilor, majorare pe care chiar PNL a promis-o.

Retrăiam, în timp ce doamna Turcan vorbea, momente din perioada Liviu Dragnea la PSD. La fel ca Liviu Dragnea, Orban acționează împotriva propriului Guvern doar pentru a-și menține controlul asupra partidului. Nu mai contează nimic, doar ca „Marele șef” să își păstreze poziția.

„Marele liberal” Orban a dat în boala puterii și e capabil să bage România în șanț doar ca să își satisfacă dorința de putere.

Comunicat Roxana Florentina Turcanu , presedinte ALDE Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *