Tragedie! A murit o profesoară din Botoșani. „Colectivul școlii este împietrit de durere”

Învățământul botoșănean este din nou în doliu după ce o apreciată profesoară din județ a murit. Viorica Luchian, de 47 de ani, de la Școala Gimnazială nr. 2 din Tudor Vladimirescu, comuna Albești, a trecut la cele veșnice.
Cei care o cunoșteau spun că era un exemplu de conduită morală și își iubea enorm profesia.

„A fost de un respect și bun simț rar întâlnit”, ne-a spus o fostă profesoară de-a Vioricăi Luchian.

Mamă a două fete, Viorica Luchian a luptat cu cancerul ani întregi. Într-un timp, a crezut că l-a învins, dar acesta a recidivat și din păcate organismul ei nu a mai rezistat.

Viorica Luchian era din satul Mășcăteni, dar s-a căsătorit în Tudor Vladimirescu.

„Colectivul Scolii Gimnaziale nr. 2 Tudor Vladimirescu- Albesti, este impietrit de durere la aflarea cumplitei vesti, trecerea la cele vesnice a colegei- prof. Viorica Luchian. In aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea colegei, un dascal desavarsit, un exemplu de conduita morala si care iubea enorm profesia de dascal. Fie ca dragostea familiei și a prietenilor să reprezinte sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!”, este mesajul de condoleanțe transmis de reprezentanții unității de învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *