Produs pentru copii retras de la comercializare de Kaufland. Clienții sunt rugați să nu-l mai utilizeze

Kaufland a anunțat miercuri că retrage de la vânzare un model de leagăn pentru copii pe care nu-l mai comercializează de aproape un an, potrivit unui comunicat de presă.  Leagănul pentru copii 3 în 1 a fost vândut în perioada martie 2017 până în august 2020.

Clienții care au achiziționat produsul sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai utilizeze. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

„Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, următorul produs: Leagăn pentru copii 3 In 1, GTIN 4337185020933. Articolul menționat a fost comercializat în magazinele Kaufland în perioada 06.03.2017 – 26.08.2020.”, se precizează în comunicat.

În anumite circumstanțe, la produsul menționat, clemele de prindere ale piesei din mijloc se pot rupe (a se vedea marcajele din fotografia articolului), existând astfel posibilitatea de accidentare a copilului (6 – 36 luni).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com