Trei indivizi din Botoșani s-au bătut cu furcile și bâtele. Ba chiar au folosit și electroșocuri. După patru ani au fost trimiși în judecată

foto arhiva

Trei indivizi din județul Botoșani au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani după ce s-au bătut cu cruzime între ei. Claudiu Petraș, în vârstă de 31 de ani, şi Gabriel Mădălin Velniciuc, în vârstă de 22 de ani, ambii din comuna Durneşti, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de  „tentativă de omor” şi Constantin Morosac, în vârstă de 48 de ani, din aceeaşi localitate, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.

Potrivit procurorilor, la data de 23 iulie 2017, în jurul orei 12.00, în timp ce se aflau la domiciliul lui Claudiu Petraș, pe fondul unor relaţii tensionate Constantin Morosac i-a aplicat lui P.C. lovituri cu pumnul şi cu un dispozitiv cu electroşocuri în zona capului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale, după care Claudiu Petraș şi Gabriel Mădălin Velniciuc i-au aplicat lui Constantin Morosac mai multe lovituri cu o furcă şi cu o bâtă în zona capului, dar şi pe restul corpului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 75-80 zile de îngrijiri medicale.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *