Aproape 200 de absolvenți de clasa VIII-a, absenți la Evaluarea Națională, la proba de Limba și literatura română

183 de candidați din județul Botoșani, adică 5,67%, nu s-au prezentat la proba scrisă de Limba și literatura română din cadrul Evaluării Naționale. Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Școlar Județean, la nivelul județului Botoșani au fost prezenți 3044 candidați din cei 3227 înscriși. De asemenea, nu au fost eliminați candidați pentru tentative de fraudă.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00. Următoarea probă scrisă, Matematică, va avea loc joi, 24 iunie. Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută. Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie”, se mai arată în comunicatul IȘJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com