Cât de iubit și apreciat era! Mesaje sfâșietoare după moartea medicului botoșănean Gheorghe Roșca. „Va rămâne minunea care m-a salvat. Copilul meu îi poartă numele”

Moartea medicului botoșănean Gheorghe Roșca a îndoliat întregul județ. Sute de mesaje de regret au fost transmise inclusiv pe rețelele de socializare. A fost printre primii șefi de Secție la Maternitatea Botoșani. Acesta a fost găsit spânzurat, marți, într-o anexă din gospodăria sa.

Doctorul s-a pensionat în 2013, după peste 20 de ani de activitate în cadrul Secției de Obstetrică și Ginecologie Botoșani.

Un om si medic deosebit, un suflet ce renunța la odihna și confortul lui pt a salva mamici, mai ales cele fără bani. A fost și va rămâne minunea ce m -a salvat, ce m-a povățuit înțelept, copilul meu putându-i numele. Drum bun în lumina suflet cald și bun!”, spune Mariana Hritcu.

Iată și alte mesaje transmise de cei care l-au cunoscut:

„Era un domn doctor de milioane glumet blînd si calm”

„Unul dintre puținii medici adevărați! Un om deosebit, un intelectual rasat, un adevărat om de cultură! Dumnezeu sa-l aibă în grija sa!”
„Doamne ! Nu-mi vine sa cred !Ce om minunat !!Nu pot sa cred ca e adevarat !Cine stie ce s-o fi intamplat cu sufletul lui…de a ales sa sfarseasca astfel”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *