Trei șoferi din Botoșani, prinși băuți la volan. Unul avea o alcoolemie de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat

Trei șoferi din Botoșani au fost prinși băuți la volan, în urema unor controale ale polițiștilor rutieri. Duminică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 au oprit pentru control, pe drumul comunal din localitatea Cândești, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean.

Tot duminică, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Săveni, au oprit pentru control, pe Drumul Județean DJ 282, în afara localității Vlăsinești, un autoturism condus de un tânăr de 30 de ani, din comuna Vlăsinești. Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Luni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit pentru control, pe Drumul Comunal DC 65 din localitatea Răchiți, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Botoșani. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, mai arată sursa citată.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *