Tânăr prins cu droguri după raziile de sâmbătă, în municipiul Botoșani

Un tânăr de 23 de ani a fost prins cu droguri, în urma raziilor care au avut loc, sâmbătă, în municipiul Botoșani. Oamenii legii l-au identificat pe individ în jurul orei 21:30, pe strada Grivița din municipiul Botoșani, ca având un comportament suspect, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.
În urma controlului corporal, asupra acestuia a fost găsită o folie de aluminiu ce conținea substanță vegetală mărunțită, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. In cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere de droguri”, a precizat Nenișcu.
Sâmbătă, intervalul orar 21:00 -01:00, polițiștii botoșăneni, împreună cu jandarmi și polițiști locali au acționat în municipiul Botoșani pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură a tulbura ordinea și liniștea publică, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță în rândul cetățenilor. Astfel, peste 60 de efective au fost angrenate în desfășurarea activităților, fiind vizate în special zonele aglomerate sau cele frecventate de persoane pretabile la comiterea de fapte care contravin normelor legale.
In cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 267 de persoane, verificate 33 de obiective, iar in urma neregulilor constatate au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 20.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *