Nova Apaserv anunță că începe campania de citire a contorilor şi verificare a instalaţilor de apă/canalizare

Societatea Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță că în perioada imediat următoare va începe campania de citire a contorilor şi verificare a instalaţilor de apă/canalizare, atât la persoane fizice cât şi la agenți economici, având în vedere faptul că, de peste un an, în contextul pandemiei, nu s-au putut face citiri sau verificări la toate punctele de consum, se arată într-un comunicat al societății.

Echipele S.C. Nova Apaserv S.A. vor identifica poziția rețelelor, a branşamentelor şi a racordurilor, verificările în teren având ca scop depistarea avariilor ascunse, a pierderilor de apă, și nu în ultimul rând, depistarea situațiilor de încălcare a prevederilor legislației în domeniul serviciilor de utilități publice.

Atragem atenția că, cei care încalcă prevederile legale în domeniul serviciilor de utilităţi publice se expun la riscuri ce au consecinţă plata despăgubirilor şi amenzilor aferente. Venim cu rugămintea ca toți utilizatorii S.C. Nova Apaserv S.A. să ne sprijine în identificarea tuturor problemelor cu care se confruntă, astfel încât serviciile pe care compania le oferă să ajungă la nivelul de calitate dorit de toată lumea”, se mai arată în informarea Nova Apaserv

One thought on “Nova Apaserv anunță că începe campania de citire a contorilor şi verificare a instalaţilor de apă/canalizare

  1. va plangeti de furturi de apa, de pierderi, cea mai mare pierdere o aveti din infrastructura veche si SPARTA. Vreti un exemplu de pierderi , veniti la Leorda, o sa gasiti multe exemple. Nu mai cresteri pretul pe seama propriilor pierderi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *