Un mijlocaș de 24 de ani, din Belgia, a semnat cu FC Botoșani. Vezi ce alt jucător a ajuns la echipă!

Martin Christophe Remacle a semnat cu FC Botoșani. Gruparea roș-alb-albastră a ajuns la un acord pe trei ani cu mijlocașul Martin Remacle.

Belgianul în vârstă de 24 de ani a mai evoluat în trecut la FC Voluntari, Pandurii Tg.Jiu, URSL Visé din Belgia, AO Agia Napa din Cipru, Standard Liege U21 și FC Torino U19.

De asemenea, fundașul stânga Andrei Dragu a semnat cu FC Botoșani pe o perioadă de 4 ani.
Născut în Târgu Jiu, Andrei Dragu a evoluat în 30 de meciuri pentru Viitorul Târgu Jiu de la începutul lui 2018 în Liga a doua și a marcat trei goluri.

Antrenorul Marius Croitoru  anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă că Andrei Chindriș și Al Mawas sunt pe picior de plecare. El susține că Al Mawas a plecat la lot și rămâne de văzut dacă se mai întoarce, iar Chindriș este căutat și își dorește să plece de la FC Botoșani.

„Au plecat Rodriguez, Ashkovski, Keyta, Youssef. Sunt jucători importanți. Nu mai am la cine să mai renunț pentru că au plecat destui. Ofosu, Dugandzic, Cîmpanu, Haruț, Rodriguez, Ashkovski, Keyta, o echipă. Dacă mai renunț la câțiva, rămân fără echipă”, a declarat Marius Croitoru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *