O firmă din Botoșani va oferi containere pentru polițiști pentru aproape 20.000 euro

O firmă din Botoșani va oferi containere pentru polițiștii dintr-o comună din Iași pentru aproape 20.000 de euro. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași a demarat o nouă licitație în cadrul programului anual. Recent, la procedura pentru furnizarea unui ansamblu modular de 3 containere metalice s-a prezentat o singură societate: CBC Hale SRL, din Botoșani. Containerele vor fi folosite pentru extinderea postului de poliție din comuna Cristești, județul Iași. Valoarea estimată a licitației este de 100.840 lei, fără TVA, aproape 20.000 de euro.

Societatea din Botoșani este condusă de Simona și Constantin Bodogan. În 2020, cifra de afaceri a societății a fost de 1,9 milioane de lei, profit de 332.690 de lei, datorii de 2,9 milioane de lei, cu un număr de 9 angajați, scrie bzi.ro.

„Dotarea cu ansamblu modular realizat din 3 (trei) containere metalice a Postului de poliție rurală Cristești, în anul 2021, are ca scop crearea unor condiții proprii de lucru pentru personalul care își desfășoară activitatea în cadrul acestora, luând în considerare faptul că în imobilul aflat în administrarea IPJ Iași din această localitate este edificată o construcție foarte veche ce nu corespunde exigențelor privitoare la rezistență și stabilitate, a cărei repunere în siguranță de exploatare necesită cheltuieli foarte mari, nerealizabile din punct de vedere economic la această dată”, se arată în caietul de sarcini.

În cadrul procedurii, de racordarea containerelor la rețeaua de utilități se va ocupa IPJ Iași.

„După montarea și fixarea ansamblului modular se va realiza o zonă de protecție a perimetrului și pentru trafic pietonal în partea din față, de lățime aproximativ 1.5 m, iar pe laterale și în partea din spate- de 0.80 m, din dale (pavaj) de grosime 5 – 6 cm. Amenajarea suportului stabil pe care vor fi amplasate containerele și realizarea trotuarelor, inclusiv materialele necesare, se va face de către operatorul economic declarat câștigător. Autoritatea contractantă va asigura racordarea la rețelele de utilități existente în zona de montare a ansamblului modular (apă, canal, energie electrică, după caz) în vederea execuției probelor de funcționare”, se mai arată în documentația procedurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *