Grupul Renault a decis: Dacia va avea un nou service autorizat în Botoșani

Grupul Renault, care deține pachetul majoritar de acțiune la producătorul de automobile Dacia, a încheiat un contract pentru asigurarea serviciilor de reparații auto și vânzarea de piese de schimb la Botoșani. Societatea comercială Tridex Service SRL Botoșani a devenit „Reparator Distribuitor Autorizat Dacia”, în urma unui audit realizat de specialiștii grupului francez pentru verificarea îndeplinirii criteriilor de selectivitate calitativă obligatorii.

Mărturisesc că a fost o perioadă plină de provocări pentru noi toți, de efort susținut, de investiții, dar, să vedem acest vis concretizat este cea mai mare bucurie. 3 ani de muncă, peste 500.000 de euro și o echipă formidabilă, așa aș putea sintetiza acest demers. Ne propunem și pentru viitor obiective ambițioase, proiecte care vor schimba în bine viața botoșănenilor”, a declarat Claudiu Niculăeș, administratorul Tridex Service.

Service oferă clienților servicii de înaltă calitate utilizând echipamente moderne și performante, asigurând în același timp unele dintre cele mai bune condiții de lucru pentru angajații săi.

Tridex Service deține cel mai mare service auto din Botoșani, amplasat la intrarea în Cătămărăști Deal dinspre municipiul Botoșani.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *