Locuri de muncă în instituții publice și primării din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice, dar și primării fac angajări. Primăria Comunei Dângeni, Județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor. Vezi aici condițiile!

Primăria Oraşului Bucecea, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat (2 posturi). Vezi aici condițiile!

Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță” din Șendriceni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor. Vezi aici conditiile!

Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță” din Șendriceni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator de patrimoniu. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Hudeşti, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, de execuție, ăn cadrul Compartimentului Gospodărie Comunală al Primăriei Comunei Hudești, după cum urmează: muncitor calificat IV (2 posturi); muncitor necalificat (1 post). Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din localitatea Suliţa, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: infirmieră debutantă; îngrijitoare. Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmnează: cioban; mecanic agricol; paznic (2 posturi). Vezi aici conditiile!

Direcţia de Asistenţă Socială Dorohoi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de consilier/asistent social, în cadrul Centrului de zi pentru copii Jurjac. Vezi aici conditiile!

Şcoala Gimnazială „Gheorghe Popovici” din Lozna, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată/determinată a funcției contractuale de execuție vacante, de administrator financiar (0,5 normă). Vezi aici conditiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *