Activități educative în grădinițele din Botoșani, în perioada vacanței de vară

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani vine în sprijinul părinților din județul Botoșani organizând, în perioada vacanței de vară, activități educative în grădinițe.

Cererile pentru participarea copiilor la programul de activități educative, desfășurate în perioada vacanței, se pot transmite în format electronic pe adresele de email sau în scris, la unitatea de învățământ pe care copilul o frecventează, potrivit unui comunicat al IȘJ. Termenul limită de depunere a cererilor este până joi, 17.06.2021, ora 1400.

Potrivit sursei citate, conducerile unităților de învățământ vor ține cont de următoarele aspecte pentru desfășurarea în bune condiții a activităților educative cu preșcolarii în perioada vacanței: asigurarea tuturor condițiilor cuprinse în Ordinul comun nr. 3235/93/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-Cov-2, cu modificările și completările ulterioare; respectarea prevederilor legale în vigoare, privind efectuarea concediului de odihnă anual al cadrelor didactice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com