Curg ofertele pentru Andrei Chindriș! Ce sumă poate încasa FC Botoșani

Andrei Chindriș (22 de ani) are șanse foarte mari să plece de la FC Botoșani în această vară, fundașul central fiind hotărât să plece în străinătate. Chindriș mai are contract cu FC Botoșani până în 2022, iar moldovenii sunt aproape să-l vândă în această perioadă de mercato. Președintele clubuluiCătălin Anton, a anunțat că există mai multe discuții privind transferul lui Chindriș, iar fundașul central cotat la 1,2 milioane de euro va pleca pentru cel puțin 400,000 de euro:

„Deocadamtă nu s-a concretizat nimic, însă perioada de transferuri este destul de lungă. Chindriș este în continuare sub contract cu FC Botoșani, dar există patru oferte pentru el. Toate sunt din străinătate, el își dorește să meargă afară. Cu toții ne dorim o viață mai bună, este de înțeles. Suma de transfer diferă în funcție de ofertă, dar niciuna nu este sub 400.000 de euro. Noi suntem un club privat, nu primim bani de la autorități, astfel că și transferurile de jucători sunt importante în alcătuirea bugetului”, a spus Cătălin Anton, pentru Digi Sport.

Chindriș se află din 2017 la Botoșani, iar în ultimii ani a mai fost împrumutat la Clinceni și Miroslava. În ultimul sezon, fundașul central aflat pe lista pentru Jocurile Olimpice a evoluat în 39 de meciuri oficiale, reușind să marcheze trei goluri.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *