Agent economic din Botoșani amendat cu 15.000 lei de polițiști. Oamenii legii i-au confiscat și 10.000 lei

Un agent economic din Botoșani s-a ales cu o amendă usturătoare de la polițiști, în urma unui control. Luni, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații a Criminalității Economice împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, au efectuat verificări pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos la o societate comercială de pe raza comunei Manoleasa, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în perioada decembrie 2020 – iunie 2021, agentul economic a efectuat operațiuni  de comercializare și depozitare a cantității totale de 45,71 metri cubi de material lemnos de diferite sortimente, în valoare totală de peste 10.000 de lei, fără respectarea prevederilor legale în ceea ce privește proveniența, circulația și comercializarea materialelor lemnoase”, arată sursa citată.

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 de lei, fiind dispusă, totodată și confiscarea sumei de 10.361 de lei, reprezentând contravaloarea materialului lemnos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *