FOTO De Ziua Mondială a Donatorului de Sânge! Militarii botoșăneni au donat sânge, iar cu tichetele obținute au ajutat trei copii crescuți de bunici

Cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, sub deviza „Donatori de sânge, dați vieții o șansă !” militarii din cadrul Centrului militar județean Botoșani au răspuns pozitiv apelului pentru donare de sânge, mobilizându-se în perioada 8 – 11 iunie 2021 , la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Botoșani, într-un un gest de altruism față de semenii aflați în suferință.

Donatorii au venit în sprijinul comunității, contribuind la refacerea rezervei de sânge atât de necesar salvării pacienților din unitățile sanitare, dar și prin transformarea tichetelor în produse de strictă necesitate pentru trei copii rămași în grija bunicilor din satul Roșiori, comuna Răchiți.

„Sperăm ca exemplul militarilor noștri să reprezinte o încurajare a acțiunilor de donare benevolă de sânge și un cadou neprețuit: șansa la viață. Activitatea s-a desfășurat cu respectarea strictă a măsurilor pentru prevenirea și combaterea virusului SARS-COV 2. Donăm din dragoste de țară și semeni! Împreună suntem mai puternici! Fiecare donare de sânge oferă o șansă la viață și fiecare donator este un erou!”, este mesajul transmis de militarii botoșăneni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *