VIDEO Inimaginabil! O bătrână din Botoșani trăiește cu șobolanii în casă. Cel care ar fi trebuit să aibă grijă de ea „așteaptă să moară”

O bătrână din municipiul Botoșani, Maria Diaconu, trăiește în condiții greu de imaginat. Ținută în mizerie și flămândă de cel care ar fi trebuit să aibă grijă de ea, aceasta trăiește din mila semenilor. Femeie de 92 de ani stă cu șobolanii în casă.

Povestea sa de viață este una tristă. După ce i-a murit un băiat, a intrat în depresie și a luat-o pe calea băuturii. Un nepot de-al său a profitat de acest lucru și a convins-o să-i dea apartamentul cu acte. Văzându-se cu actul în mână, bărbatul a uitat să are cel puțin o obligație morală față de ea și a lăsat-o în voia sorții și, spun rudele,așteaptă să moară”.

Vecinii spun că se tem să intervină deoarece bărbatul se comportă violent. Celelalte rude ale femeii încearcă să o ajute, dar nici ele nu pot interveni. Îi mai duc cele necesare, însă pe ascuns.

Am chemat și poliția, dar ne-a spus să o ducem la azil. Nu ai însă cu cine vorbi, că el nu știe să comunice, pur și simplu urlă și atât”, ne-a spus o rudă a femeii.

Pensia bătrânei o ia fiica sa, iar apartamentul ajunge la nepot. Cu toate acestea, niciunul nu se îngrijește de bunăstarea ei.

„Ieri nu se putea ține pe picioare de foame. I-am pus pe geam un castron de ciorbă, dar nu cred că l-a luat. Bătrâna merită o baie. Vecinii se tem”, ne-a spus femeia, care a cerut și ajutorul celor de la Asistență Socială.
Ruda bătrânei ne-a spus că aceasta este nesupravegheată, nu are gaz și se teme că atunci când doarme ar putea fi mușcată de șobolanii cu care trăiește în casă. În plus, spune ea, mirosul din casă este insuportabil și pentru vecini.

One thought on “VIDEO Inimaginabil! O bătrână din Botoșani trăiește cu șobolanii în casă. Cel care ar fi trebuit să aibă grijă de ea „așteaptă să moară”

  1. Credeți că o femeie de vârsta dumneaei deține dantura necesară pentru a mânca „covrigel” ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *