Gest impresionant al unei femei din Botoșani. Ce a făcut cu rochia de mireasă

O femeie din Botoșani a plătit o sumă considerabilă pentru ca la nunta sa să poarte rochia de mireasă mult visată. S-a simțit ca o adevărată printesă în ziua cea mare, iar după nuntă a decis să facă un gest impresionant. Alexandra a ales să doneze rochia în scop caritabil. Inițial, banii obținuți din vânzarea rochiei urmau să ajungă la o mămică grav bolnavă din Corni, însă, din păcate, aceasta s-a stins din viață, iar Asociația Simona și Voluntarii a găsit o altă tânără, care urmează să devină mireasă, dar nu își permite o rochie.

Astfel, rochia de mireasă, voalul și pantofii purtați de Alexandra în ziua cea mare vor fi purtați și de o altă tânără, fără posibilități financiare.

„Deși rochița trebuia sa fie licitata pentru Mia Marcu (mama celor 4 copilași din Corni, dar care a pierdut lupta cu viata mult prea devreme, și nu s-a mai putut face nimic, deși noi am luptat din răsputeri. Împreună vom face o miresica fericita iar ulterior vom încerca să vindem această bijuterie de rochiță în cadrul unui Targ Caritabil la Dorohoi pe care Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii îl va organizata de curând”, este mesajul Simonei Elena Șuhan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *