O fetiţă de 3 ani a fost găsită moartă pe un câmp

O fetiţă de 3 ani a fost găsită moartă, vineri, pe un câmp din apropierea localităţii Saraiu, după ce în urmă cu o zi autorităţile au fost alertate prin 112 despre dispariţia de acasă a acesteia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că fetiţa ar fi fost muşcată de animale sălbatice, transmite news.ro.

La căutarea copilului au participat peste 80 de poliţişti, pompieri, jandarmi şi voluntari, fiind folosiţi şi câini de urmă.

“Au fost folosiţi câinii de urmă, atât în fază iniţială de cercetare la faţa locului, cât şi la verificările în teren, care au vizat eventualele trasee parcurse de minoră. La căutări au participat peste 80 de forţe: poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pompieri, jandarmi, dar şi voluntari. Totodată, au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ, după ce ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat, vineri, la Zalău, despre cazul minorei din judeţul Constanţa.

Conform IPJ, pe 10 iunie, în jurul orei 21:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 17:00, o minoră, în vârstă de 3 ani, într-un moment în care ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinţi, ar fi plecat de pe raza localităţii Saraiu şi nu a mai fost găsită.

“De îndată, la nivelul IPJ Constanţa s-au dispus măsurile de verificare a tuturor aspectelor sesizate, din acel moment fetiţa fiind căutată neîncetat. Astfel, forţele de ordine implicate au verificat toate terenurile extravilane, imobilele persoanelor cunoscute de părinţii minorei, dar şi clădirile dezafectate sau în construcţie. Poliţiştii au audiat martori, declaraţiile acestora fiind verificate pentru a se stabili împrejurările dispariţiei”, precizează sursa citată.

Vineri, în jurul orei 11:00, fetiţa a fost găsită pe câmp, decedată, la o distanţă de aproximativ 4 kilometri de locul dispariţiei.

Cercetările continuă în acest caz, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa: Stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *